Kärleksproblem.

Det vart helt enkelt ingen uppdatering igår. Jag låg och prata med en kille. Det kändes viktigare att ta tag i våran relation nu än att blogga. Han började gråta och jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till. Jag vill verkligen inte såra en kille men efter 4 timmars prat så var vi äntligen överens. Det är fortfarande inte helt okej mellan oss men vi får försöka ta att prata mer nu under dagen då vi är lite piggare än vad vi var igår. Att såra en människa känns som en kniv i hjärtat enligt mig. Om du läser detta vill jag bara säga förlåt för allt <3. Killen han betyder verkligen jätte mycket för mig men han är så blyg och vågar därför inte säga ifrån om han tycker jag säger något fel. Det har blivit jobbigt för mig nu i längden då han inte vågar säga ifrån. Någon som har förslag på hur man kan bättra en relation? Nu ska jag ta och ringa min mamma och höra om hon ska ha något i från Ullared för jag ska nämligen dit nästa vecka på onsdag. Om hon vill ha något skickar jag det på posten för det är lite långt med 100 mil. Men nu ska jag gå ner till farmor och äta, Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: julia

sv; nej jag behöver inte det, lärarna tycker inte att jag ligger efter så mycket, men nu under jullovet ska jag jobba matte och NO. själv? ;)

2009-12-19 @ 12:25:12
URL: http://brunettjuliia.blogg.se/
Postat av: hejannw

Håller med dej i texten, såra människor är inte kul.

2009-12-19 @ 12:45:52
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: julia

sv: ojdå. jag läste ditt första inlägg, o usch vad hemskt det borde ha varit för dig. tycker verkligen synd om dig. Det är tur att du har några bra vänner som du verkligen kan vara dig själv med! Man ska vara tacksam över dom vännerna man har!

Jag tror att du fixar skolan, om du vill, så kan du! jag lovar!

2009-12-19 @ 13:37:43
URL: http://brunettjuliia.blogg.se/
Postat av: Emma

Hehe okej:)

Mja, ska träffa släckten o kompisar=)

2009-12-19 @ 13:44:06
URL: http://eemmaah.blogg.se/
Postat av: hejannw

jo det har jag :/

2009-12-19 @ 17:06:01
URL: http://hejannw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback