Vad ska jag göra?

Killen som jag har kärleksproblem med skrev just ett sms där det stod såhär: "Nej du är det enda positiva i mitt liv och det har du varit länge. Jag tänker på dig hela tiden natt som dag, du är underbar helt enkelt" Sen efter det frågar man försiktigt hur han känner och då skriver han att han måste gå ut för att tänka på annat än mig för ett tag. Det var som en kniv i hjärtat vad ska jag tro? Ena stunden vill han vara mitt allt för att nästa inte veta om mig. Jag sa det till han att jag vill inte vara något leksak för han. Utan ska det vara något mellan oss så är det för att vi känner att vi båda vill det vara något seriöst för varandra. Efter jag sagt det ringde han upp mig och grät och sa att jag var hans allt. Alltså okej han är verkligen jätte blyg och vågar sällan visa sina känslor. Men vad ska jag tro? Vad ska jag göra? För det sista jag vill just nu är att han ska vara ledsen pågrund av mig :/ Problem!


UPDATE: Bloggen kommer kanske att se lite konstig ut dom närmaste dagarna. Då designen har ändrats mycket återigen. Blir ju aldrig nöjd! Har ni några tips på designen så får ni gärna skriva ner dom.

Kommentarer
Postat av: hejannw

ah förstår det :/

2009-12-19 @ 14:58:55
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Mathilda

hehe okeej. va trevligt =) kram

2009-12-19 @ 16:03:44
URL: http://mathiiiiiiiilda.blogg.se/
Postat av: julia

sv: okej, jag förstår. men va taskigt av rektorn! ja, var försiktig med dom få äkta vännerna, jag har just förlorat en bästa vän, o det var inte så kul. Du kommer fixa skolan!! Hihi :) <3

2009-12-19 @ 16:19:46
URL: http://brunettjuliia.blogg.se/
Postat av: hejannw

verkligen ine

2009-12-19 @ 16:43:36
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: julia

sv: nja, jag vet inte om vi löser det eller inte "/ vi får se efter jullovet!

2009-12-19 @ 17:24:57
URL: http://brunettjuliia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback